Articles in this section

Tax and Payout Guide - Romanian

Prezentul articol este resursa dumneavoastră pentru a învăța despre modul în care Creative Market gestionează Plățile proprietarului de magazin și Reținerile fiscale. Îi încurajăm pe toți Proprietarii de magazine cât și pe Partenerii afiliați să studieze tot articolul cu mare atenție pe măsură ce efectuați modificări la pagina Configurare Plăți & Taxe, în special dacă aveți întrebări despre plăți și impozit. Cu toate acestea, dacă totuși mai aveți întrebări după ce ați citit acest ghid, vă rugăm să ne contactați aici sau prin intermediul payouts@creativemarket.com.

 

Formularul fiscal al Creative Market

Sistemul de taxe și plăți al Creative Market este construit pe o platformă numită Tipalti, care colectează și stochează, în siguranță, toate informațiile dumneavoastră despre taxe și plăți. Cu toate acestea, Echipa de suport al Creative Market va continua să fie resursa dvs. dacă aveți orice fel de întrebări despre plăți.

Întrebări frecvente privind Formularul fiscal

Trebuie să mă înregistrez pe platforma Tipalti?

Înregistrarea are loc prin intermediul platformei Creative Market; nu va trebui să creați un cont de utilizator sau parolă pentru Tipalti.

Vând aici de ceva timp și acest lucru e diferit. Când a fost introdus acest sistem?

Aceste modificări au fost introduse în luna ianuarie 2018.

Ce fel de informații trebuie să am pentru a completa formularul fiscal și furniza detalii despre plățile mele?

Acest aspect va varia în funcție de țara și statutul dvs. ca parte declarantă, dar ar trebui să aveți următoarele informații în momentul în care completați formularul fiscal:

 • Numărul de identificare al contribuabilului 
 • Copie a pașaportului sau alt act de identificare emis de guvern
 • Adresa fizică
 • Informații bancare sau PayPal

Plăți

Solicitarea unei plăți

Aveți la dispoziție prima și ultima zi a lunii pentru a solicita o plată. Solicitările trebuie efectuate până la ora 23:59 Central Time în ultima zi a lunii. Vom începe procesarea plății după primele cinci zile lucrătoare din prima zi a lunii următoare.

Vă rugăm să rețineți că e posibil ca pentru unele fonduri trimise prin intermediul unor metode de plată (cum ar fi transferuri) sau spre anumite țări să fie nevoie de mai mult timp până când fondurile intră în contul dumneavoastră. Fondurile ar trebui să ajungă nu mai târziu de data de 10 a fiecărei luni, dar vă rugăm să rețineți că e posibil ca uneori să nu fie așa din cauza sărbătorilor bancare sau în cazul în care data de 1 este la sfârșit de săptămână, etc.

Solicitarea câștigurilor totale lunare

În loc să trebuiască să programați solicitarea în ultima zi a lunii pentru a primi toate câștigurile dintr-o lună, puteți alege să solicitați toate câștigurile dintr-o lună în orice altă zi din lună. Însă, dacă doriți, puteți alege să retrageți doar o anumită sumă de dolari.

Am inclus, de asemenea, posibilitatea de a edita solicitarea plății dvs.; nu va mai fi nevoie să faceți multiple solicitări în fiecare lună.

Screen_Shot_2018-05-09_at_4.23.42_PM.png

Vă rugăm să rețineți că sistemul nostru de plată NU ESTE AUTOMATIZAT. Deși aveți posibilitatea să selectați opțiunea „Retragere sold câștiguri complete la sfârșitul lunii", trebuie să apăsați butonul „Solicitare plată" în fiecare lună pentru a primi respectiva plată.

Metode de plată

Creative Market se angajează să vă ofere un mod gratuit, rapid și ușor de a fi plătit. Vă oferim următoarele metode de plată:

Metodă

Taxe de procesare  (în USD)

Monedă

eCheck /ACH

GRATIS

Moneda dvs. locală

PayPal

În SUA: gratuit

În afara SUA: 1% până la $10

USD sau moneda dvs. locală*

Virament bancar

În SUA: $20.00

În afara SUA (moneda locală): $20

În afara SUA (ESD): $26.00

USD sau moneda dvs. locală

*Se aplică comisionul de schimb valutar de 2,5%

Întrebări frecvente privind plățile

Cum sunt plătite comisioanele?

Dacă alegeți o metodă care are comision, suma va fi în mod automat dedusă din plata dvs. Vă rugăm să rețineți că unele bănci intermediare pot să perceapă comision suplimentar pentru plăți prin virament bancar și/sau conversie valutară. Acest comision nu este controlat de către Creative Market, și vă rugăm să contactați banca dvs. pentru a afla dacă veți fi taxat acest comision.

Dacă solicit mai multe plăți în fiecare lună?

Aceste plăți vor fi combinate și procesate ca o singură plată.

Toate metodele de plată sunt disponibile în țara mea?

Unele metode de plată nu sunt disponibile în toate țările. Puteți vizualiza aici o listă cu metode de plată disponibile în țara dumneavoastră.

Ce se întâmplă dacă nu pot primi plăți ACH/eCheck în țara mea? Înseamnă că nu există nicio metodă fără comisioane de tranzacție pentru mine?

Pentru a vă asigura că aveți o modalitate gratuită de a primi câștigurile dvs., va exista întotdeauna cel puțin o metodă în fiecare țară prin care Creative Market va plăti toate comisioanele de tranzacție. Dacă ACH/eCheck nu este disponibil, atunci Creative Market va acoperi 100% din comisioanele de tranzacție PayPal. Dacă nici ACH/eCheck/PayPal nu este disponibil în țara dumneavoastră, Creative Market va acoperi comisioanele dvs. aplicate viramentului bancar. Puteți afla care comisioane sunt scutite în țara dumneavoastră aici.

De ce nu oferiți Payoneer?

Creative Market nu este afiliat al rețelei Payoneer. Însă, sistemul nostru de plată oferă plăți ACH pe care le puteți folosi pentru a procesa o plată pe Cardul de debit Payoneer, dacă aveți acest tip de card.

Dacă doriți să fiți plătit pe Cardul de debit Payoneer, vă rugăm să faceți următoarele:

 1. Conectați-vă pe Creative Market și accesați pagina Configurare taxe și plăți
 2. La Pasul 1 (Adresă), faceți clic pe butonul Editați
 3. Spre sfârșitul paginii, faceți clic pe „Selectați să fiți plătit într-o altă țară decât cea de sus"
 4. Pentru „Țară de plată,” selectați țara unde se află contul dvs. Payoneer (Statele Unite)
 5. Faceți clic pe „Următorul”
 6. La Pasul 2 (Metoda de plată), selectați "ACH" din meniul derulant Metodă de plată
 7. Întrucât țara dvs. s-a schimbat, este posibil să fie nevoie să retrimiteți formularul dvs. fiscal și să oferiți documente justificative la Pasul 3 (Formular fiscal)

Vă rugăm să rețineți că, întrucât NU suntem afiliat al Payoneer, nu putem oferi nicio garanție cu privire la succesul realizării plăților ACH către Cardul de debit Payoneer. Vă recomandăm să contactați Payoneer pentru a confirma dacă puteți primi un transfer ACH pe Cardul de debit Payoneer.

De ce nu pot alege PayPal ca metodă de plată?

Dacă nu vedeți PayPal ca opțiune în momentul în care accesați Configurare taxe și plăți, motivul este pentru că locuiți întră țară care „Nu acceptă PayPal". Conturi PayPal deținute în țări care

nu acceptă PayPal pot trimite plăți, dar nu le pot primi. Acest lucru nu înseamnă că nu aveți opțiunea de a primi plata prin PayPal!

Dacă preferați să folosiți PayPal ca metodă de plată, puteți să faceți acest lucru doar dacă aveți un cont PayPal localizat într-o țară care acceptă PayPal. Pentru a alege această metodă, vă rugăm să efectuați următorii pași:

 1. Conectați-vă pe Creative Market și accesați pagina Configurare taxe și plăți
 2. La Pasul 1 (Adresă), faceți clic pe butonul Editați
 3. Spre sfârșitul paginii, faceți clic pe „Selectați să fiți plătit într-o altă țară decât cea de sus"
 4. Pentru „Țara de plată,” selectați țara unde se află contul dvs. PayPal
 5. Faceți clic pe „Următorul”
 6. La Pasul 2 (Metodă de plată), selectați PayPal din meniul derulant Metodă de plată
 7. Întrucât țara dvs. de plată s-a schimbat, este posibil să fie nevoie să retrimiteți formularul dvs. fiscal și să oferiți documente justificative la Pasul 3 (Formulare fiscal)

Am primit plata prin PayPal, dar suma este mai puțin decât am solicitat. De ce?

Dacă trăiți într-o țară unde nu sunteți scutit de comisionul de tranzacție PayPal, veți fi responsabil pentru plata comisionului de tranzacții PayPal în cuantum de 1% din totalul plății. Această sumă va fi scăzută din plată înainte să fie emisă prin PayPal.

Puteți vizualiza ce metodă de plată nu aplică comisioane de tranzacție în țara dvs. aici.

De ce chitanța mea PayPal menționează Tipalti, Inc. ca fiind plătitorul?

Întrucât plățile noastre sunt procesate prin partenerul nostru de plată, Tipalti, veți observa că este menționat ca fiind plătitor pe chitanța dvs. PayPal. Vă rugăm să rețineți că facturile detaliate de plată care menționează Creative Market, în calitate de plătitor, pot fi furnizate la cerere. Trebuie doar să contactați echipa noastră de Suport și vă vor emite imediat o astfel de factură!

Plata mea a fost amânată deoarece nu a îndeplinit pragul minim. Ce înseamnă acest lucru?

Plata dvs. a fost amânată din următorul motiv: a fost sub valoarea minimă de plată (USD 1,030.00** echivalent în moneda dvs. locală).

Pentru a solicita o plată în moneda dvs. locală, suma solicitată trebuie să fie echivalentă cu  $1030 USD**. Dacă ați vrea să primiți o plată mai mică de $1030 USD, vă rugăm să actualizați Configurare taxe și plăți pentru a solicita moneda de plată în USD pentru următoarea solicitare de plată.

**Vă rugăm să rețineți că suma de $1030 USD este pragul standard, dar valorile pragului pot diferi în funcție de moneda dvs. locală. Pentru a confirma pragul pentru moneda dvs. locală, accesați Pasul 2 din Configurare taxe și plăți.

Cum se percep comisioanele de tranzacții atunci când primesc o plată ACH/eCheck în moneda mea locală?

Aceste comisioane vor fi automat debitate din plata dvs. în momentul în care plata este trimisă către banca dvs. (Comision de schimb valutar de 2,5%)

Ajutor! A trecut data de 15 a lunii și nu am primit plata mea.

Dacă nu ați primit plata dvs. până în data de 15 a lunii, vă rugăm să contactați echipa noastră de Suport aici și să-i informați cu privire la această situație. Aveți la dispoziție 90 de zile de la data de plată pentru a trimite o reclamație cu privire la orice probleme legate de plata dvs. După 90 de zile fondurile dvs. vor fi pierdute prin confiscare.

Taxe

Formulare fiscale

Serviciul pentru Venituri Interne (IRS - Internal Revenue Service) al Statelor Unite (U.S.) impune completarea formularelor corespunzătoare. Absența informațiilor fiscale obligatorii poate rezulta în reținere (suplimentară). Dacă sunteți rezidentul unei țări care are un acord cu SUA privind impozitul pe venit, este posibil să beneficiați de o rată redusă sau scutire a reținerii la sursă.

Puteți face o cerere referitoare la acest acord prin intermediul formularului fiscal pentru a avea o rată de reținere mai mică pentru vânzările de produse și pachete în SUA.

De exemplu, dacă sunteți rezident fiscal în Bangladesh, Articolul 12(2) din acordul aplicabil prevede că guvernul SUA poate să impună un impozit de 10% asupra veniturilor din redevențe realizate în SUA. Această taxă este colectată prin reținerea din vânzările realizate prin Creative Market.

Fără o cerere cu privire la acord, Creative Market trebuie să rețină o rată de 30%. Vă rugăm să rețineți că dacă țara dvs. nu are un acord fiscal cu SUA, trebuie să reținem 30%.

 

Expirarea formularului fiscal

 

Majoritatea formularelor fiscale sunt valabile pentru o durată limitată de timp înainte de a expira, după care vi se va cere să completați din nou formularul.

 

Următoarele formulare fiscale sunt valabile pentru anul în care au fost semnate plus următorii trei ani calendaristici, după care expiră automat:

W-8BEN

W-8BEN-E

W-8ECI

W-8EXP

 

De exemplu, dacă formularul dvs. a fost semnat în iunie 2020, acesta va expira pe 31 decembrie 2023.

 

Formularele 8233 expiră anual de la data semnării.

 

De exemplu, dacă formularul dvs. a fost semnat pe 20 iunie 2020, acesta va expira pe 20 iunie 2021.

 

Formularele W-8IMY și W-9 nu au dată de expirare.

 

Înainte de expirarea formularului veți primi e-mailuri de atenționare din partea Tipalti. Puteți retrimite formularul cu 90 de zile înainte de data expirării acestuia. Vă recomandăm să completați formularele cât mai curând posibil pentru a vă asigura că acestea respectă perioadele de valabilitate.

 

Cum funcționează procedura de reținere pentru câștiguri obținute prin intermediul Programului de parteneriat afiliat?

Aceste câștiguri sunt supuse reținerii și va trebui, în continuare, să completați formularul fiscal corespunzător.

Care sunt denumirile Formularelor fiscale IRS și cine le depune?

 

FORMULAR

DEPUS DE

 

W-9

(obișnuit)

Persoane din SUA (persoane fizice și juridice) trebuie să comunice numărul de identificare a contribuabilului și atestarea acestui număr

 

W-8 BEN

(obișnuit)

Persoane care nu locuiesc în SUA (persoane fizice) trebuie să depună un Certificat de statut străin al beneficiarului pentru Reținere și raportare fiscală în Statele Unite

 

W-8 BEN-E

(obișnuit)

Persoane care nu locuiesc în SUA (persoane juridice) trebuie să depună un Certificat de statut străin al beneficiarului pentru Reținere și raportare fiscală în Statele Unite

 

W-8 ECI

(neobișnuit)

Persoane care nu locuiesc în SUA și declară că veniturile sunt efectiv legate de o profesie sau afacere realizată în Statele Unite

 

W-8 EXP

(neobișnuit)

Guverne străine, organizații internaționale, bănci centrale de emitere, organizații străine scutite de taxe, fundații private străine și guverne de posesiuni americane trebuie să furnizeze un certificat al statutului lor

 

W-8 IMY

(neobișnuit)

Pentru a fi utilizat de intermediar străin, entitate străină pentru flux sau anumite sucursale din SUA trebuie să depună un Certificat al statutului lor și să transmită o declarație de reținere la sursă și documentația fiscală respectivă pentru Proprietarii beneficiari (dacă este cazul)

 

Rate de reținere la sursă

Dacă țara mea are un acord fiscal cu SUA, în ce mod va influența informațiile pe care trebuie să le ofer platformei Creative Market și în ce mod va influența, dacă e cazul, ce anume va fi reținut la sursă din câștigurile mele?

Dacă țara dvs. are un acord cu SUA privind impozitul pe venit, vă rugăm să completați porțiunea referitoare la beneficii rezultate din acord în Formularul W8-BEN, W8-BEN-E, sau altul. Un acord privind impozitul pe venit va prevedea o rată redusă sau rată zero a reținerii la sursă a veniturilor din redevențe. Vă rugăm să rețineți că pentru a solicita o rată conform acordului, trebuie să furnizați un număr de identificare contribuabil. Puteți vizualiza o listă cu ratele actuale pentru reținerea la sursă aici.

Trebuie să plătesc impozit direct la IRS?

Creative Market va colecta și va remite orice reținere la sursă către IRS. Guvernul Statelor Unite nu se așteaptă să evaluați singur acest impozit.

Câștigurile mele obținute prin intermediul platformei Creative Market sunt clasificate ca redevențe?

În general, tranzacțiile cu conținut creativ digital generează câștiguri din redevențe. Câștigurile dvs. pot fi supuse reținerii la sursă în baza acordului privind impozitul pe venit încheiat între țara dvs. și SUA.

Cum pot identifica dacă țara mea are un acord fiscal cu Statele Unite?

Vă rugăm să faceți clic aici pentru lista completă a tuturor acordurilor fiscale încheiate de către SUA

Cum se calculează reținerea fiscală?

Noi reținem suma indicată în formularul dvs. fiscal pentru fiecare produs pe care îl vindeți unui cumpărător din SUA. Pagina dvs. de vânzări va afișa coloane ilustrând defalcarea câștigurilor și reținerilor fiscale. Mai jos aveți un exemplu referitor la cum funcționează acest lucru (vă rugăm să rețineți că poate fi diferit de situația dvs.)

Următorul Vânzător exemplu are o rată de reținere de 15%. 

Vânzarea 1: Vânzare către un client din SUA

Indiana Jones cumpără un infografic în valoare de $16. Mai jos aveți defalcarea:

 • Preț: prețul total al articolului 16 USD
 • Impozite: 15% din 16 USD este 2,40 USD (0,15 x 16 = 2,4)
 • Comisia de piață creativă de 40% *: 40% din 16 USD este 6,40 USD (0,4 x 16 = 6,4)
 • Taxe + Comisie CM = 2,40 USD + 6,40 USD = 8,80 USD
 • Câștiguri: proprietarul magazinului câștigă 7,20 USD = preț total - (impozite + comision CM)

* Se aplică excluderi. Vă rugăm să consultați restul acestei întrebări frecvente fiscale pentru mai multe detalii despre rata dvs. de reținere fiscală specifică. Aflați mai multe despre ratele de reținere a redevențelor aici. https://support.creativemarket.com/hc/en-us/articles/115005025474-Withholding-Rates-for-Royalties 

Vânzarea 2: Vânzare către un client din afara SUA

Întrucât acest client se află în afara Statelor Unite, nu există impozite reținute pentru respectiva vânzare pentru acest vânzător.

De ce impozitul reținut din fiecare vânzare este mai mic decât prețul de vânzare?

Dacă observați că impozitul reținut este mai mic decât prețul de vânzare este pentru că cumpărătorul a folosit o reducere, iar impozitul se bazează pe valoarea redusă.

De ce luați impozit din prețul de vânzare al produsului în loc de suma câștigată din vânzare?

Legea menționată în acord ne obligă să reținem din prețul inițial de vânzare. Trebuie să respectăm legea, astfel că impozitul este calculat pe baza prețului inițial de vânzare.

 

Numărul de identificare al contribuabilului 

Trebuie să includ un număr de identificare a contribuabilului?

Numărul de identificare a contribuabilului (TIN - Taxpayer Identification Number) este necesar pentru a trimite o solicitare privind acordul fiscal. Fără o solicitare privind acordul fiscal, IRS obligă reținerea a 30% din toate vânzările efectuate către clienți din Statele Unite. De la toate magazinele se va reține, în mod automat, 30% până au depus un formular fiscal valid și/sau au depus o solicitare validă privind acordul fiscal.

Dacă nu am un număr de identificare contribuabil (TIN) sau nu știu să am acest număr?

Multe țări emit, în mod automat, cetățenilor sau rezidenților un număr de identificare contribuabil (TIN), dar poate avea o denumire diferită. Numărul dvs. de identificare contribuabil (TIN) este un număr unic emis de guvernul dvs., pe care îl puteți folosi pentru a plăti impozite sau pentru a vă identifica. Puteți să identificați acest număr pe cartea de identitate emisă de guvern ori pe pașaport. În majoritatea cazurilor puteți solicita, cu ușurință, guvernului dvs. un număr de identificare contribuabil (TIN). De asemenea puteți solicita un TIN de la IRS. Solicitarea și primirea unui TIN de la IRS este gratuit.

Vă rugăm să consultați tabelul de mai jos unde veți vedea o listă referitoare la  cum se numește TIN în țara dvs. Dacă țara dvs. nu apare pe listă, nu înseamnă că nu aveți un TIN. În plus, această resursă este utilă întrucât vă ajută să localizați TIN-ul dvs.

 

Țara

Cum se numește TIN-ul dvs.

(vă rugăm să contactați guvernul dvs. pentru a verifica acest lucru)

 

Australia

TFN

 

Bangladesh

TIN sau eTIN

 

Belarus

UNP

 

Belgia

Număr Național (NN)

 

Bulgaria

Număr Civil Unificat (UCN)

 

Canada

SIN

 

China

Număr ID sau Cod de credibilitate

 

Republica Cehă

Număr Personal

 

Estonia

Cod de Identificare Personală

 

Franța

Număr Fiscal de Referință sau număr SPI

India

PAN

 

Indonezia

NPWP

 

Israel

Număr ID

 

Italia

IT-TIN (Cod fiscal)

 

Latvia

Număr ID (Se află pe cartea de identitate)

 

Romania

CNP (Se află pe cartea de identitate, pașaport)

 

Rusia

INN (Sau alt număr folosit în scopuri fiscale)

 

Spania 

Număr Card de Identitate Națională

 

Turcia

Număr Național de Identitate

 

Ucraina

Număr Individual de Identificare Contribuabil

 

Regatul Unit

NINO sau UTR

 

 

Declarație pe proprie răspundere referitoare la statutul neschimbat

Ca pas final în furnizarea informațiilor dvs. de plată și referitoare la impozit, vi se va cere să completați o Declarație pe proprie răspundere referitoare la statutul dvs. neschimbat care să confirme informațiile fiscale.

De ce trebuie să completez acest act?

Dacă sunteți supus reținerii fiscale, vi se va cere să completați o Declarație pe proprie răspundere. Această Declarație pe proprie răspundere este pentru înregistrările noastre și ne ajută să ne asigurăm că am reținut, în mod consecvent, rata corectă.

Unde pot să depun Declarația pe proprie răspundere referitoare la statutul neschimbat (împreună cu documentația justificativă)?

Puteți să încărcați declarația pe propria răspundere semnată și documentația justificativă aici.

Am completat deja acest act, trebuie să îl completez din nou?

Nu, dacă faceți parte din grupul care a finalizat acest pas în iunie-august 2017 nu mai trebuie să reluați acest pas.

Ce înseamnă documentație justificativă?

Dacă data primei dvs. vânzări este mai veche de un an, vi se poate cere să furnizați documentație justificativă (de exemplu, pașaportul, etc.).

Dacă depuneți în calitate de persoană fizică (adică nu sunteți persoană juridică sau nu aveți o companie și ați depus formularul W8BEN) următoarele acte se consideră a fi documentație justificativă:

 • Un certificat de reședință - Un certificat de reședință emis de un funcționar fiscal corespunzător din țara unde beneficiarul plății susține că e rezident care să indică că beneficiarul a depus cel mai recent impozit pe venit în calitate de rezident al acelei țări.
 • Identificare individuală din partea guvernului - Înseamnă orice identificare valabilă emisă de un organism guvernamental autorizat, care este folosit de obicei în scopuri de identificare (de exemplu, pașaportul).
 • Un raport de credit al unei părți terțe.

*NOTĂ: Pentru majoritatea utilizatorilor care depun, în calitate de persoane fizice, pașaportul este documentația preferată.

Dacă completați în calitate de persoană juridică (adică sunteți înregistrat în mod legal și sunteți o companie, corporație, sau altă entitate, și ați completat un formular W8-BEN-E sau altă formă de entitate):

 • Dovezi documentare generale: orice document organizatoric (cum ar fi actul constitutiv sau contract fiduciar), declarație financiară, raport de credit al unui terț, scrisoare

de la o agenție guvernamentală, sau declarație din partea unui website guvernamental, agenție guvernamentală sau funcționar civil (cum ar fi un raport SEC).

 • Documentație guvernamentală referitoare la persoana juridică: orice acte oficiale emise de un organ guvernamental autorizat (de exemplu, guvernul sau agenția acestuia, sau primăria).
 • Dovezi documentare specifice beneficiarului de plăți: o scrisoare de la un auditor sau avocat cu sediul în Statele Unite care nu are legătură cu agentul de reținere sau beneficiarul plății și este supus autorității unui organ de reglementare care reglementează verificarea realizată de auditor sau avocat a capitolului 4, statutul beneficiarului de plăți, orice depunere a declarației de faliment, hotărâre corporativă, copie a unui indice de bursă sau alte documente în măsura permisă în cazul beneficiarului respectiv.

*NOTĂ: Pentru majoritatea utilizatorilor care depun, în calitate de parte juridică, declarații financiare sau acte de constituire sunt documentația preferată.

Dacă s-au schimbat informațiile mele?

Dacă informațiile dvs. s-au schimbat, trebuie să completați și să depuneți o Declarație pe proprie răspundere referitoare la statutul neschimbat și să furnizați documentație justificativă (dacă este nevoie). Utilizați spațiul prevăzut în Declarația pe proprie răspundere pentru a descrie ce s-a schimbat, cum ar fi adresa, țara de reședință sau statutul fiscal.

 

s_43962CA66298C272FD8FF7ADF6E0D5ABD3ECBF0FF092487BCE7A3CAAB60436E2_1515470676230_Screen_Shot_2018-01-08_at_8.04.18_PM.png

 
Was this article helpful?

More Resources